(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Bábovka z čokolády Margot
Potřebné ingredience
1margotka-100g,
1 šlehačka,
1 sklenička cukru,
2 skleničky polohrubé mouky,
2 vejce,
1-2 prášky do pečiva,
olej na vymazání formy
Postup přípravy
Žloutky třeme s cukrem,přidáme nastrouhanou margotku,mouku smíchanou s práškem do pečiva.Zalijeme šlehačkou a vmícháme tuhý sníh z bílků.Vlijeme do vymazané a moukou vysapané formy
potřebné přísady
Žloutky třeme s cukrem
nastrouháme si margotku
vyšleháme tuhý sníh z bílků
ke žloutkům utřeným s cukrem přidáme nastrouhanou margotku,mouku smíchanou s práškem do pečiva.Zalijeme šlehačkou a vmícháme tuhý sníh z bílků.Vlijeme do vymazané a moukou vysapané formy
pečeme ve vyhřáté troubě
je to opravdu dobrůtka a ta vůně!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé